Soutěžní festival BAF na jaře 2024

Pro období od ledna až do festivalového dne 22.6.2024 připravuje filmový festival BAF (Bílovecký Amatérský Film) celou řadu zajímavých akcí pro děti, studenty i dospělé. V sobotu 24.2.2024 nás čeká workshop s názvem Od videa k filmu pod vedením dramaturgyně a scenáristky Jany Strýčkové, která nás společně se svou kolegyní režisérkou, kameramankou a pedagožkou Veronikou Müllerovou naučí vyprávět příběh obrazem. Vzhledem k omezenému počtu míst je třeba se na tento workshop přihlásit na našich webových stránkách.

Těšit se můžete také na workshopy o malování filmového plakátu, základy animací nebo na workshop dabingu. Na své si přijdou i školáci, které čeká pokračování workshopu reportáže s profesionální technikou nebo workshopy o natáčení mobilním telefonem. A pro studenty chystáme herecký workshop nebo besedu „Dokážeš to“ s výherkyní filmového festivalu Pražský filmový kufr.

Děkujeme našim sponzorům, protože díky nim jsou všechny naše workshopy pro účastníky zcela zdarma.

Připomínáme také, že je již možné posílat soutěžní filmová (i nefilmová) díla, kterých již bylo zasláno 9 v různých kategoriích soutěžícími od 15 do 75 let.

Organizační tým festivalu BAF

Přejít nahoru